Rozmaring - A Rozmaring név jelentése, Rozmaring névnapjai, Rozmaring név becézése és más érdekességek:

● A Rozmaring név eredete: magyar

● A Rozmaring név jelentése:

rozmaring

● A Rozmaring név becézése / Rozmaring becenevei:

Roz, Rozi, Rozika, Marin, Marinka, Marinca, Maring

● Rozmaring névnapja:

április 30.
● A Rozmaring név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rozmaring név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rozmaring névről? Görgess lejjebb!
A Rozmaring az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rozmaring névről

● A Rozmaring név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rozmaring név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) = 58 ( 5 + 8 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Rozmaring névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Rozmaring név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rozmaring név ? Jó helyen jársz!
A Rozmaring: 9 betűből álló női név / lánynév
A Rozmaring név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rozmaring név magánhangzói: A, I, O,
A Rozmaring név mássalhangzói: G, M, N, R, Z,
A Rozmaring név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Rozmaring névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rozmaring névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rozmaring névvel kapcsolatban. a Rozmaring név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rozmaring név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rozmaring név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rozmaring névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rozmaring név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rozmaring nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rozmaring névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!