Romina - A Romina név jelentése, Romina névnapjai, Romina név becézése és más érdekességek:

● A Romina név eredete: angol

● A Romina név jelentése:

római ( nő )

● A Romina név becézése / Romina becenevei:

Romi, Romci, Romica, Romicus, Omina, Mina

● Romina névnapja:

február 23.május 22.
● A Romina név típusa: R betűs női név / lány név
● A Romina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Romina névről? Görgess lejjebb!
A Romina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Romina névről

● A Romina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Romina név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 34 ( 3 + 4 )
A Romina névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Romina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Romina név ? Jó helyen jársz!
A Romina: 6 betűből álló női név / lány név
A Romina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Romina név magánhangzói: A, I, O,
A Romina név mássalhangzói: M, N, R,
A Romina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Romina névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Romina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 212 db R betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 100 női név / lány név és 105 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Romina névvel kapcsolatban. a Romina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Romina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Romina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Romina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Romina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Romina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Romina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!