Rozmarin - A Rozmarin név jelentése, Rozmarin névnapjai, Rozmarin név becézése és más érdekességek:

● A Rozmarin név eredete: magyar

● A Rozmarin név jelentése:

rozmaring

● A Rozmarin név becézése / Rozmarin becenevei:

Roz, Rozi, Rozika, Marin, Marinka, Marinca

● Rozmarin névnapja:

április 30.
● A Rozmarin név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rozmarin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rozmarin névről? Görgess lejjebb!
A Rozmarin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rozmarin névről

● A Rozmarin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rozmarin név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) + R ( 9 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Rozmarin névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Rozmarin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rozmarin név ? Jó helyen jársz!
A Rozmarin: 8 betűből álló női név / lánynév
A Rozmarin név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rozmarin név magánhangzói: A, I, O,
A Rozmarin név mássalhangzói: M, N, R, Z,
A Rozmarin név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Rozmarin névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rozmarin névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rozmarin névvel kapcsolatban. a Rozmarin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rozmarin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rozmarin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rozmarin névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rozmarin név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rozmarin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rozmarin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!