Rozalina - A Rozalina név jelentése, Rozalina névnapjai, Rozalina név becézése és más érdekességek:

● A Rozalina név eredete: latin - francia

● A Rozalina név jelentése:

rózsa ( A Róza francia alakváltozata )

● A Rozalina név becézése / Rozalina becenevei:

Zali, Zalina, Rozi, Rozika, Rozica, Rozka, Rozálka, Rozali, Rózi, Rozinka

● Rozalina névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Rozalina név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rozalina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rozalina névről? Görgess lejjebb!
A Rozalina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rozalina névről

● A Rozalina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rozalina név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 42 ( 4 + 2 )
A Rozalina névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Rozalina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rozalina név ? Jó helyen jársz!
A Rozalina: 8 betűből álló női név / lánynév
A Rozalina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rozalina név magánhangzói: A, I, O,
A Rozalina név mássalhangzói: L, N, R, Z,
A Rozalina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Rozalina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rozalina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rozalina névvel kapcsolatban. a Rozalina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rozalina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rozalina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rozalina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rozalina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rozalina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rozalina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!