Robertina - A Robertina név jelentése, Robertina névnapjai, Robertina név becézése és más érdekességek:

● A Robertina név eredete: germán

● A Robertina név jelentése:

fényes hírnév, dicsőség, híres ( A Roberta továbbképzése )

● A Robertina név becézése / Robertina becenevei:

Berti, Bertina, Tina, Tinka, Tinci, Robica, Robertin

● Robertina névnapja:

június 7.április 29.május 13.
● A Robertina név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Robertina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Robertina névről? Görgess lejjebb!
A Robertina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Robertina névről

● A Robertina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Robertina név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + B ( 2 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 48 ( 4 + 8 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Robertina névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Robertina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Robertina név ? Jó helyen jársz!
A Robertina: 9 betűből álló női név / lánynév
A Robertina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Robertina név magánhangzói: A, E, I, O,
A Robertina név mássalhangzói: B, N, R, T,
A Robertina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Robertina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Robertina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Robertina névvel kapcsolatban. a Robertina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Robertina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Robertina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Robertina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Robertina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Robertina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Robertina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!