Rozalinda - A Rozalinda név jelentése, Rozalinda névnapjai, Rozalinda név becézése és más érdekességek:

● A Rozalinda név eredete: germán

● A Rozalinda név jelentése:

dicsőséges, hársfa pajzsos

● A Rozalinda név becézése / Rozalinda becenevei:

Linud, Linda, Lindi, Rozi, Rozika, Rozica, Rozka, Rozálka, Rozali, Rózi, Rozinka

● Rozalinda névnapja:

január 17.június 11.augusztus 30.
● A Rozalinda név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Rozalinda név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Rozalinda névről? Görgess lejjebb!
A Rozalinda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Rozalinda névről

● A Rozalinda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Rozalinda név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + O ( 6 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Rozalinda névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Rozalinda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Rozalinda név ? Jó helyen jársz!
A Rozalinda: 9 betűből álló női név / lánynév
A Rozalinda név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Rozalinda név magánhangzói: A, I, O,
A Rozalinda név mássalhangzói: D, L, N, R, Z,
A Rozalinda név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Rozalinda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Rozalinda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 210 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 104 női név / lány név és 106 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Rozalinda névvel kapcsolatban. a Rozalinda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Rozalinda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Rozalinda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Rozalinda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Rozalinda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Rozalinda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Rozalinda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!