Szébra - A Szébra név jelentése, Szébra névnapjai, Szébra név becézése és más érdekességek:

● A Szébra név eredete: héber - arab

● A Szébra név jelentése:

kaktusz, türelmes

● A Szébra név becézése / Szébra becenevei:

Szébi, Szébuka, Szébike, Szébra, Ébra, Ébrus, Ébruci

● Szébra névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szébra név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szébra név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szébra névről? Görgess lejjebb!
A Szébra az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szébra névről

● A Szébra név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szébra név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + É ( 5 ) + B ( 2 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Szébra névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Szébra név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szébra név ? Jó helyen jársz!
A Szébra: 6 betűből álló női név / lánynév
A Szébra név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szébra név magánhangzói: A, É,
A Szébra név mássalhangzói: SZ, B, R,
A Szébra név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Szébra névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szébra névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 80 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 45 női név / lány név és 35 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szébra névvel kapcsolatban. a Szébra név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szébra név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szébra név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szébra névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szébra név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szébra nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szébra névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!