Szivárvány - A Szivárvány név jelentése, Szivárvány névnapjai, Szivárvány név becézése és más érdekességek:

● A Szivárvány név eredete: magyar

● A Szivárvány név jelentése:

szivárvány

● A Szivárvány név becézése / Szivárvány becenevei:

Szivi, Szivuska, Szivike, Szivárványka, Szivcsi, Vári, Várika

● Szivárvány névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Szivárvány név típusa: S betűs női név / lánynév
● A Szivárvány név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Szivárvány névről? Görgess lejjebb!
A Szivárvány az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Szivárvány névről

● A Szivárvány név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Szivárvány név számmisztikai elemzése:
S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + R ( 9 ) + V ( 4 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + Y ( 7 ) = 49 ( 4 + 9 ) = 13 ( 1 + 3 )
A Szivárvány névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Szivárvány név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Szivárvány név ? Jó helyen jársz!
A Szivárvány: 10 betűből álló női név / lánynév
A Szivárvány név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Szivárvány név magánhangzói: Á, I,
A Szivárvány név mássalhangzói: NY, SZ, R, V,
A Szivárvány név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Szivárvány névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Szivárvány névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 84 db S betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 48 női név / lány név és 36 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
S betűs női nevek / lánynevek listája S betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Szivárvány névvel kapcsolatban. a Szivárvány név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Szivárvány név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Szivárvány név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Szivárvány névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Szivárvány név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Szivárvány nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Szivárvány névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!