Zejnep - A Zejnep név jelentése, Zejnep névnapjai, Zejnep név becézése és más érdekességek:

● A Zejnep név eredete: arab - török

● A Zejnep név jelentése:

illatos virág, drágakő

● A Zejnep név becézése / Zejnep becenevei:

Zejni, Zejnus, Zejnike, Zejnuska, Nepi, Nepke

● Zejnep névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zejnep név típusa: Z betűs női név / lány név
● A Zejnep név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zejnep névről? Görgess lejjebb!
A Zejnep az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zejnep névről

● A Zejnep név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zejnep név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + J ( 1 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + P ( 7 ) = 31 ( 3 + 1 )
A Zejnep névszáma: 4
A 4-es szám jegyében született ember erősen ragaszkodik a már jól bevált, megszokott dolgokhoz / hagyományokhoz ( nehezen próbál ki új dolgokat, nem kockáztat az élet semelyik területén sem ). A kockázatvállalási kedv hiánya miatt gyakran megmarad a középszerűség határain belül. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren ugyanakkor kiemelkedően kreatív, amit az életben sokszor sikerrel kamatoztat.

● A Zejnep név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zejnep név ? Jó helyen jársz!
A Zejnep: 6 betűből álló női név / lány név
A Zejnep név hangrendje: magas hangrendű női név / lány név
A Zejnep név magánhangzói: E,
A Zejnep név mássalhangzói: J, N, P, Z,
A Zejnep név szótagszáma: 2 szótagú női név / lány név

A Zejnep névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Zejnep névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 144 db Z betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 83 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zejnep névvel kapcsolatban. a Zejnep név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zejnep név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zejnep név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zejnep névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zejnep név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zejnep nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zejnep névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!