Zendája - A Zendája név jelentése, Zendája névnapjai, Zendája név becézése és más érdekességek:

● A Zendája név eredete: afrikai - bantu

● A Zendája név jelentése:

hálát adó, hálát adni

● A Zendája név becézése / Zendája becenevei:

Zendi, Zendus, Zendike, Endi

● Zendája névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zendája név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zendája név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zendája névről? Görgess lejjebb!
A Zendája az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zendája névről

● A Zendája név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zendája név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + Á ( 1 ) + J ( 1 ) + A ( 1 ) = 25 ( 2 + 5 )
A Zendája névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Zendája név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zendája név ? Jó helyen jársz!
A Zendája: 7 betűből álló női név / lánynév
A Zendája név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zendája név magánhangzói: A, Á, E,
A Zendája név mássalhangzói: D, J, N, Z,
A Zendája név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zendája névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zendája névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 151 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 88 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zendája névvel kapcsolatban. a Zendája név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zendája név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zendája név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zendája névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zendája név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zendája nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zendája névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!