Zenóbia - A Zenóbia név jelentése, Zenóbia névnapjai, Zenóbia név becézése és más érdekességek:

● A Zenóbia név eredete: görög

● A Zenóbia név jelentése:

Zeusz ereje

● A Zenóbia név becézése / Zenóbia becenevei:

Zenó, Zenóka, Zenci, Bia, BIus, Biuka,

● Zenóbia névnapja:

október 30.
● A Zenóbia név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zenóbia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zenóbia névről? Görgess lejjebb!
A Zenóbia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zenóbia névről

● A Zenóbia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zenóbia név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + Ó ( 6 ) + B ( 2 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Zenóbia névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zenóbia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zenóbia név ? Jó helyen jársz!
A Zenóbia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Zenóbia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zenóbia név magánhangzói: A, E, I, Ó,
A Zenóbia név mássalhangzói: B, N, Z,
A Zenóbia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Zenóbia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zenóbia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zenóbia névvel kapcsolatban. a Zenóbia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zenóbia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zenóbia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zenóbia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zenóbia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zenóbia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zenóbia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!