Zetta - A Zetta név jelentése, Zetta névnapjai, Zetta név becézése és más érdekességek:

● A Zetta név eredete: latin

● A Zetta név jelentése:

boldogság, szerencse ( A Zeta alakváltozata )

● A Zetta név becézése / Zetta becenevei:

Zettácska, Zettus, Zettuci, Zettuska, Zettuka, Zetti

● Zetta névnapja:

április 27.
● A Zetta név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zetta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zetta névről? Görgess lejjebb!
A Zetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zetta névről

● A Zetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zetta név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 18 ( 1 + 8 )
A Zetta névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zetta név ? Jó helyen jársz!
A Zetta: 5 betűből álló női név / lánynév
A Zetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zetta név magánhangzói: A, E,
A Zetta név mássalhangzói: T, Z,
A Zetta név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zetta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zetta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zetta névvel kapcsolatban. a Zetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zetta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zetta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!