Zseraldina - A Zseraldina név jelentése, Zseraldina névnapjai, Zseraldina név becézése és más érdekességek:

● A Zseraldina név eredete: germán - francia - latin

● A Zseraldina név jelentése:

gerely, dárdás uralkodó, tevékeny ( A Zseraldin alakváltozata )

● A Zseraldina név becézése / Zseraldina becenevei:

Zserike, Zserus, Zseruci, Zserka, Dinka, Dini, Dinci, Dincu, Dincus

● Zseraldina névnapja:

április 19.
● A Zseraldina név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zseraldina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zseraldina névről? Görgess lejjebb!
A Zseraldina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zseraldina névről

● A Zseraldina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zseraldina név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 46 ( 4 + 6 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Zseraldina névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Zseraldina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zseraldina név ? Jó helyen jársz!
A Zseraldina: 10 betűből álló női név / lánynév
A Zseraldina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zseraldina név magánhangzói: A, E, I,
A Zseraldina név mássalhangzói: ZS, D, L, N, R,
A Zseraldina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Zseraldina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zseraldina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 152 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 89 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zseraldina névvel kapcsolatban. a Zseraldina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zseraldina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zseraldina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zseraldina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zseraldina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zseraldina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zseraldina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!