Alicia - Az Alicia név jelentése, Alicia névnapjai, Alicia név becézése és más érdekességek:

● Az Alicia név eredete: francia - angol - latin

● Az Alicia név jelentése:

nemes alak, személy

● Az Alicia név becézése / Alicia becenevei:

Alica, Alicus, Licus, Lici, Cia, Cius, Ciuka

● Alicia névnapja:

június 29.augusztus 24.
● Az Alicia név típusa: A betűs női név / lánynév
● Az Alicia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Alicia névről? Görgess lejjebb!
Az Alicia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Alicia névről

● Az Alicia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Alicia név számmisztikai elemzése:
A ( 1 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
Az Alicia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Alicia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Alicia név ? Jó helyen jársz!
Az Alicia: 6 betűből álló női név / lánynév
Az Alicia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Alicia név magánhangzói: A, I,
Az Alicia név mássalhangzói: C, L,
Az Alicia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Alicia névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Alicia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 515 db A betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 331 női név / lány név és 184 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
A betűs női nevek / lánynevek listája A betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Alicia névvel kapcsolatban. az Alicia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Alicia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Alicia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Alicia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Alicia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Alicia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Alicia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!