Zseraldin - A Zseraldin név jelentése, Zseraldin névnapjai, Zseraldin név becézése és más érdekességek:

● A Zseraldin név eredete: germán - francia

● A Zseraldin név jelentése:

gerely, dárdás uralkodó, tevékeny

● A Zseraldin név becézése / Zseraldin becenevei:

Zserike, Zserus, Zseruci, Zserka, Dinka, Dini, Dinci, Dincu, Dincus

● Zseraldin névnapja:

április 19.
● A Zseraldin név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zseraldin név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zseraldin névről? Görgess lejjebb!
A Zseraldin az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zseraldin névről

● A Zseraldin név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zseraldin név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) = 45 ( 4 + 5 )
A Zseraldin névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Zseraldin név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zseraldin név ? Jó helyen jársz!
A Zseraldin: 9 betűből álló női név / lánynév
A Zseraldin név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zseraldin név magánhangzói: A, E, I,
A Zseraldin név mássalhangzói: ZS, D, L, N, R,
A Zseraldin név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zseraldin névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zseraldin névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 153 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zseraldin névvel kapcsolatban. a Zseraldin név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zseraldin név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zseraldin név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zseraldin névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zseraldin név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zseraldin nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zseraldin névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!