Zöldike - A Zöldike név jelentése, Zöldike névnapjai, Zöldike név becézése és más érdekességek:

● A Zöldike név eredete: magyar

● A Zöldike név jelentése:

zöldike ( énekesmadár / növény )

● A Zöldike név becézése / Zöldike becenevei:

Zöldi, Zöldüs, Zöldica, Zöldke, Zöli, Zölci, Dike, Diku, Dikó

● Zöldike névnapja:

szeptember 22.
● A Zöldike név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zöldike név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zöldike névről? Görgess lejjebb!
A Zöldike az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zöldike névről

● A Zöldike név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zöldike név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + Ö ( 8 ) + L ( 3 ) + D ( 4 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Zöldike névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Zöldike név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zöldike név ? Jó helyen jársz!
A Zöldike: 7 betűből álló női név / lánynév
A Zöldike név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Zöldike név magánhangzói: E, I, Ö,
A Zöldike név mássalhangzói: D, K, L, Z,
A Zöldike név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zöldike névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zöldike névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 157 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 94 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zöldike névvel kapcsolatban. a Zöldike név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zöldike név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zöldike név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zöldike névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zöldike név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zöldike nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zöldike névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!