Valburga - A Valburga név jelentése, Valburga névnapjai, Valburga név becézése és más érdekességek:

● A Valburga név eredete: germán

● A Valburga név jelentése:

az erőd uralkodója ( a "waltan” = uralkodni és a “burg” = erőd szavakból )

● A Valburga név becézése / Valburga becenevei:

Valbi, Valbuska, Valbika, Valbuci, Valci, Burgi, Burgus, Burci

● Valburga névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Valburga név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Valburga név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Valburga névről? Görgess lejjebb!
A Valburga az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Valburga névről

● A Valburga név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Valburga név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + A ( 1 ) + L ( 3 ) + B ( 2 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Valburga névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Valburga név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Valburga név ? Jó helyen jársz!
A Valburga: 8 betűből álló női név / lánynév
A Valburga név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Valburga név magánhangzói: A, U,
A Valburga név mássalhangzói: B, G, L, R, V,
A Valburga név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Valburga névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Valburga névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Valburga névvel kapcsolatban. a Valburga név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Valburga név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Valburga név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Valburga névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Valburga név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Valburga nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Valburga névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!