Vanessza - A Vanessza név jelentése, Vanessza névnapjai, Vanessza név becézése és más érdekességek:

● A Vanessza név eredete: fantázianév - egyéni névalkotás

● A Vanessza név jelentése:

Jonathan Swift irodalmi névalkotása.

● A Vanessza név becézése / Vanessza becenevei:

Vani, Vanika, Nessza, Nesszus, Nessziek, Nesszuka, Vancsi

● Vanessza névnapja:

május 24.
● A Vanessza név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vanessza név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vanessza névről? Görgess lejjebb!
A Vanessza az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vanessza névről

● A Vanessza név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vanessza név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Vanessza névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Vanessza név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vanessza név ? Jó helyen jársz!
A Vanessza: 8 betűből álló női név / lánynév
A Vanessza név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vanessza név magánhangzói: A, E,
A Vanessza név mássalhangzói: SZ, N, S, V,
A Vanessza név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Vanessza névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vanessza névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vanessza névvel kapcsolatban. a Vanessza név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vanessza név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vanessza név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vanessza névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vanessza név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vanessza nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vanessza névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!