Virgínia - A Virgínia név jelentése, Virgínia névnapjai, Virgínia név becézése és más érdekességek:

● A Virgínia név eredete: latin

● A Virgínia név jelentése:

szűz, szűzies ( A Virgíniusz férfinév női párja )

● A Virgínia név becézése / Virgínia becenevei:

Nia, NIus, NIuka, Gini, Ginus, Ginci, Virgi, Virgus, Virgica

● Virgínia névnapja:

február 1.február 2.november 10.
● A Virgínia név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Virgínia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Virgínia névről? Görgess lejjebb!
A Virgínia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Virgínia névről

● A Virgínia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Virgínia név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + R ( 9 ) + G ( 7 ) + Í ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 53 ( 5 + 3 )
A Virgínia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Virgínia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Virgínia név ? Jó helyen jársz!
A Virgínia: 8 betűből álló női név / lánynév
A Virgínia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Virgínia név magánhangzói: A, I, Í,
A Virgínia név mássalhangzói: G, N, R, V,
A Virgínia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Virgínia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Virgínia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Virgínia névvel kapcsolatban. a Virgínia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Virgínia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Virgínia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Virgínia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Virgínia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Virgínia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Virgínia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!