Erneszt - Az Erneszt név jelentése, Erneszt névnapjai, Erneszt név becézése és más érdekességek:

● Az Erneszt név eredete: germán

● Az Erneszt név jelentése:

komoly, határozott, erélyes

● Az Erneszt név becézése / Erneszt becenevei:

Erni, Ernike, Ernus, Neszti, Nesztike

● Erneszt névnapja:

január 12.július 12.július 13.november 7.
● Az Erneszt név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Erneszt név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Erneszt névről? Görgess lejjebb!
Az Erneszt az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Erneszt névről

● Az Erneszt név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Erneszt név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) = 35 ( 3 + 5 )
Az Erneszt névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● Az Erneszt név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Erneszt név ? Jó helyen jársz!
Az Erneszt: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Erneszt név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Erneszt név magánhangzói: E,
Az Erneszt név mássalhangzói: SZ, N, R, T,
Az Erneszt név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Erneszt névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Erneszt névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Erneszt névvel kapcsolatban. az Erneszt név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Erneszt név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Erneszt név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Erneszt névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Erneszt név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Erneszt nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Erneszt névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!