Ernesztó - Az Ernesztó név jelentése, Ernesztó névnapjai, Ernesztó név becézése és más érdekességek:

● Az Ernesztó név eredete: germán - olasz - spanyol

● Az Ernesztó név jelentése:

komoly, határozott, erélyes ( Erneszt olasz és spanyol alakváltozata )

● Az Ernesztó név becézése / Ernesztó becenevei:

Erni, Nesztó, Nesztus, Ernike

● Ernesztó névnapja:

január 12.július 12.július 13.november 7.
● Az Ernesztó név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Ernesztó név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ernesztó névről? Görgess lejjebb!
Az Ernesztó az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ernesztó névről

● Az Ernesztó név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ernesztó név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + Ó ( 6 ) = 41 ( 4 + 1 )
Az Ernesztó névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ernesztó név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ernesztó név ? Jó helyen jársz!
Az Ernesztó: 8 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ernesztó név hangrendje: vegyes hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ernesztó név magánhangzói: E, Ó,
Az Ernesztó név mássalhangzói: SZ, N, R, T,
Az Ernesztó név szótagszáma: 3 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ernesztó névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ernesztó névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ernesztó névvel kapcsolatban. az Ernesztó név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ernesztó név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ernesztó név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ernesztó névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ernesztó név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ernesztó nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ernesztó névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!