Ernik - Az Ernik név jelentése, Ernik névnapjai, Ernik név becézése és más érdekességek:

● Az Ernik név eredete: német

● Az Ernik név jelentése:

hatalmas ház, uralkodó ( Henrik német alakváltozata )

● Az Ernik név becézése / Ernik becenevei:

Ernike, Ernus, Ernó, Nikusz, Nik

● Ernik névnapja:

január 16.január 25.március 2.március 16.július 13.július 15.
● Az Ernik név típusa: E betűs férfi név / fiúnév
● Az Ernik név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ernik névről? Görgess lejjebb!
Az Ernik az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ernik névről

● Az Ernik név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ernik név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + I ( 9 ) + K ( 2 ) = 30 ( 3 + 0 )
Az Ernik névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Ernik név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ernik név ? Jó helyen jársz!
Az Ernik: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
Az Ernik név hangrendje: magas hangrendű férfi név / fiúnév
Az Ernik név magánhangzói: E, I,
Az Ernik név mássalhangzói: K, N, R,
Az Ernik név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

Az Ernik névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

Az Ernik névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 233 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 138 női név / lány név és 83 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ernik névvel kapcsolatban. az Ernik név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ernik név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ernik név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ernik névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ernik név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ernik nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ernik névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!