Violetta - A Violetta név jelentése, Violetta névnapjai, Violetta név becézése és más érdekességek:

● A Violetta név eredete: latin - olasz

● A Violetta név jelentése:

ibolya, viola ( A Viola olasz kicsinyítőképzős származéka.)

● A Violetta név becézése / Violetta becenevei:

Lettka, Letti, Violka, Viola, Vilcsi, Vilus, Violcsi, Violi

● Violetta névnapja:

május 3.június 15.június 25.
● A Violetta név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Violetta név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Violetta névről? Görgess lejjebb!
A Violetta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Violetta névről

● A Violetta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Violetta név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Violetta névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Violetta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Violetta név ? Jó helyen jársz!
A Violetta: 8 betűből álló női név / lánynév
A Violetta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Violetta név magánhangzói: A, E, I, O,
A Violetta név mássalhangzói: L, T, V,
A Violetta név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Violetta névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Violetta névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Violetta névvel kapcsolatban. a Violetta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Violetta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Violetta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Violetta névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Violetta név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Violetta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Violetta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!