Viola - A Viola név jelentése, Viola névnapjai, Viola név becézése és más érdekességek:

● A Viola név eredete: latin - magyar

● A Viola név jelentése:

ibolya, viola

● A Viola név becézése / Viola becenevei:

Vilcsi, Vilus, Violka, Violcsi, Violi, Ola, Olcsi, Olcsa

● Viola névnapja:

május 3.május 5.június 15.június 25.december 19.
● A Viola név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Viola név előfordulási gyakorisága: Ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Viola névről? Görgess lejjebb!
A Viola az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Viola névről

● A Viola név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Viola név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Viola névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Viola név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Viola név ? Jó helyen jársz!
A Viola: 5 betűből álló női név / lánynév
A Viola név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Viola név magánhangzói: A, I, O,
A Viola név mássalhangzói: L, V,
A Viola név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Viola névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Viola névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Viola névvel kapcsolatban. a Viola név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Viola név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Viola név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Viola névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Viola név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Viola nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Viola névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!