Vilhelma - A Vilhelma név jelentése, Vilhelma névnapjai, Vilhelma név becézése és más érdekességek:

● A Vilhelma név eredete: német

● A Vilhelma név jelentése:

erős akaratú védelmező ( A német Wilhelm férfinév női párja )

● A Vilhelma név becézése / Vilhelma becenevei:

Vilka, Vilcsi, Vilcsa, Helma, Helmi, Helmuska, Helmica

● Vilhelma névnapja:

május 28.szeptember 19.
● A Vilhelma név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vilhelma név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vilhelma névről? Görgess lejjebb!
A Vilhelma az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vilhelma névről

● A Vilhelma név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vilhelma név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + H ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + A ( 1 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Vilhelma névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Vilhelma név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vilhelma név ? Jó helyen jársz!
A Vilhelma: 8 betűből álló női név / lánynév
A Vilhelma név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vilhelma név magánhangzói: A, E, I,
A Vilhelma név mássalhangzói: H, L, M, V,
A Vilhelma név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Vilhelma névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vilhelma névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vilhelma névvel kapcsolatban. a Vilhelma név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vilhelma név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vilhelma név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vilhelma névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vilhelma név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vilhelma nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vilhelma névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!