Vilhelmina - A Vilhelmina név jelentése, Vilhelmina névnapjai, Vilhelmina név becézése és más érdekességek:

● A Vilhelmina név eredete: német

● A Vilhelmina név jelentése:

erős akaratú védelmező

● A Vilhelmina név becézése / Vilhelmina becenevei:

Vilka, Vilcsi, Vilcsa, MIna, MInus, Minka, Helma, Helmi, Helmuska, Helmica

● Vilhelmina névnapja:

május 28.szeptember 19.
● A Vilhelmina név típusa: V betűs női név / lánynév
● A Vilhelmina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Vilhelmina névről? Görgess lejjebb!
A Vilhelmina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Vilhelmina névről

● A Vilhelmina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Vilhelmina név számmisztikai elemzése:
V ( 4 ) + I ( 9 ) + L ( 3 ) + H ( 8 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + M ( 4 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 51 ( 5 + 1 )
A Vilhelmina névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Vilhelmina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Vilhelmina név ? Jó helyen jársz!
A Vilhelmina: 10 betűből álló női név / lánynév
A Vilhelmina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Vilhelmina név magánhangzói: A, E, I,
A Vilhelmina név mássalhangzói: H, L, M, N, V,
A Vilhelmina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Vilhelmina névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Vilhelmina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 150 db V betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 84 női név / lány név és 66 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
V betűs női nevek / lánynevek listája V betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Vilhelmina névvel kapcsolatban. a Vilhelmina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Vilhelmina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Vilhelmina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Vilhelmina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Vilhelmina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Vilhelmina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Vilhelmina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!