Erneszta - Az Erneszta név jelentése, Erneszta névnapjai, Erneszta név becézése és más érdekességek:

● Az Erneszta név eredete: germán

● Az Erneszta név jelentése:

komoly, határozott, erélyes ( Az Erneszt férfinév női párja )

● Az Erneszta név becézése / Erneszta becenevei:

Neszta, Nesztike, Nesztus, Nesztó, Erni, Ernus

● Erneszta névnapja:

január 12.augusztus 29.
● Az Erneszta név típusa: E betűs női név / lány név
● Az Erneszta név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni az Erneszta névről? Görgess lejjebb!
Az Erneszta az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Erneszta névről

● Az Erneszta név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Erneszta név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
Az Erneszta névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Erneszta név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Erneszta név ? Jó helyen jársz!
Az Erneszta: 8 betűből álló női név / lány név
Az Erneszta név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
Az Erneszta név magánhangzói: A, E,
Az Erneszta név mássalhangzói: SZ, N, R, T,
Az Erneszta név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

Az Erneszta névhez hasonló női nevek / lány nevek

Az Erneszta névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 233 db E betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 138 női név / lány név és 83 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Erneszta névvel kapcsolatban. az Erneszta név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Erneszta név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Erneszta név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Erneszta névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Erneszta név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Erneszta nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Erneszta névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!