Eszténa - Az Eszténa név jelentése, Eszténa névnapjai, Eszténa név becézése és más érdekességek:

● Az Eszténa név eredete: fantázianév - egyéni névalkotás

● Az Eszténa név jelentése:

Krúdy Gyula spanyolos hangulatúnak szánt névalkotása

● Az Eszténa név becézése / Eszténa becenevei:

Eszti, Szténa, Szténus, Szténcsi, Téna, Ténus

● Eszténa névnapja:

július 15.július 19.
● Az Eszténa név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Eszténa név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Eszténa névről? Görgess lejjebb!
Az Eszténa az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Eszténa névről

● Az Eszténa név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Eszténa név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + É ( 5 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 27 ( 2 + 7 )
Az Eszténa névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● Az Eszténa név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Eszténa név ? Jó helyen jársz!
Az Eszténa: 7 betűből álló női név / lánynév
Az Eszténa név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Eszténa név magánhangzói: A, E, É,
Az Eszténa név mássalhangzói: SZ, N, T,
Az Eszténa név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Eszténa névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Eszténa névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 234 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 147 női név / lány név és 87 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Eszténa névvel kapcsolatban. az Eszténa név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Eszténa név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Eszténa név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Eszténa névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Eszténa név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Eszténa nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Eszténa névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!