Ernesztina - Az Ernesztina név jelentése, Ernesztina névnapjai, Ernesztina név becézése és más érdekességek:

● Az Ernesztina név eredete: germán

● Az Ernesztina név jelentése:

komoly, határozott, erélyes ( Az Erneszt férfinév női párja )

● Az Ernesztina név becézése / Ernesztina becenevei:

Tina, Tinus, Neszta, Nesztike, Nesztus, Nesztó, Erni, Ernus

● Ernesztina névnapja:

január 12.augusztus 29.
● Az Ernesztina név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Ernesztina név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Ernesztina névről? Görgess lejjebb!
Az Ernesztina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Ernesztina névről

● Az Ernesztina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Ernesztina név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + R ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 50 ( 5 + 0 )
Az Ernesztina névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● Az Ernesztina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Ernesztina név ? Jó helyen jársz!
Az Ernesztina: 10 betűből álló női név / lánynév
Az Ernesztina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
Az Ernesztina név magánhangzói: A, E, I,
Az Ernesztina név mássalhangzói: SZ, N, R, T,
Az Ernesztina név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

Az Ernesztina névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Ernesztina névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 237 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 149 női név / lány név és 88 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Ernesztina névvel kapcsolatban. az Ernesztina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Ernesztina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Ernesztina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Ernesztina névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Ernesztina név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Ernesztina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Ernesztina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!