Enese - Az Enese név jelentése, Enese névnapjai, Enese név becézése és más érdekességek:

● Az Enese név eredete: magyar

● Az Enese név jelentése:

ünő, szarvastehén.( Az Enéh név kicsinyítőképzős alakja )

● Az Enese név becézése / Enese becenevei:

Eni, Encus, Nesi, Nene, Nese

● Enese névnapja:

november 13.
● Az Enese név típusa: E betűs női név / lánynév
● Az Enese név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni az Enese névről? Görgess lejjebb!
Az Enese az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség Az Enese névről

● Az Enese név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
Az Enese név számmisztikai elemzése:
E ( 5 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) = 21 ( 2 + 1 )
Az Enese névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● Az Enese név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt az Enese név ? Jó helyen jársz!
Az Enese: 5 betűből álló női név / lánynév
Az Enese név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
Az Enese név magánhangzói: E,
Az Enese név mássalhangzói: N, S,
Az Enese név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

Az Enese névhez hasonló női nevek / lánynevek

Az Enese névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 228 db E betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 142 női név / lány név és 86 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
E betűs női nevek / lánynevek listája E betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg az Enese névvel kapcsolatban. az Enese név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  az Enese név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  az Enese név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány az Enese névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  az Enese név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( az Enese nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna az Enese névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!