Csongor - A Csongor név jelentése, Csongor névnapjai, Csongor név becézése és más érdekességek:

● A Csongor név eredete: magyar - török

● A Csongor név jelentése:

vadászmadár, sólyom

● A Csongor név becézése / Csongor becenevei:

Csongi, Csongus, Ongi, Ongus, Ongusz

● Csongor névnapja:

január 13.április 16.április 17.
● A Csongor név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csongor név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csongor névről? Görgess lejjebb!
A Csongor az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csongor névről

● A Csongor név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csongor név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + O ( 6 ) + N ( 5 ) + G ( 7 ) + O ( 6 ) + R ( 9 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Csongor névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Csongor név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csongor név ? Jó helyen jársz!
A Csongor: 7 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csongor név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Csongor név magánhangzói: O,
A Csongor név mássalhangzói: CS, G, N, R,
A Csongor név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csongor névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csongor névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csongor névvel kapcsolatban. a Csongor név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csongor név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csongor név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csongor névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csongor név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csongor nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csongor névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!