Jolán - A Jolán név jelentése, Jolán névnapjai, Jolán név becézése és más érdekességek:

● A Jolán név eredete: fantázianév - egyéni névalkotás

● A Jolán név jelentése:

jó leány ( Dugonics András irodalmi névalkotása. )

● A Jolán név becézése / Jolán becenevei:

Jolánka, Joli, Jolika, Joci, Jocó, Jolka, Jolcsi, Jolóka, Jocika, Jola, Lola

● Jolán névnapja:

június 15.november 18.november 20.
● A Jolán név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jolán név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jolán névről? Görgess lejjebb!
A Jolán az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jolán névről

● A Jolán név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jolán név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) = 16 ( 1 + 6 )
A Jolán névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Jolán név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jolán név ? Jó helyen jársz!
A Jolán: 5 betűből álló női név / lánynév
A Jolán név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Jolán név magánhangzói: Á, O,
A Jolán név mássalhangzói: J, L, N,
A Jolán név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Jolán névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jolán névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jolán névvel kapcsolatban. a Jolán név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jolán név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jolán név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jolán névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jolán név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jolán nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jolán névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!