Jolanda - A Jolanda név jelentése, Jolanda névnapjai, Jolanda név becézése és más érdekességek:

● A Jolanda név eredete: német - francia

● A Jolanda név jelentése:

violavirág

● A Jolanda név becézése / Jolanda becenevei:

Joli, Jola, Jolus, Jolika, Landa, Landus, Landika

● Jolanda névnapja:

június 15.
● A Jolanda név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jolanda név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jolanda névről? Görgess lejjebb!
A Jolanda az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jolanda névről

● A Jolanda név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jolanda név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + O ( 6 ) + L ( 3 ) + A ( 1 ) + N ( 5 ) + D ( 4 ) + A ( 1 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Jolanda névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Jolanda név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jolanda név ? Jó helyen jársz!
A Jolanda: 7 betűből álló női név / lánynév
A Jolanda név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Jolanda név magánhangzói: A, O,
A Jolanda név mássalhangzói: D, J, L, N,
A Jolanda név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Jolanda névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jolanda névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 143 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jolanda névvel kapcsolatban. a Jolanda név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jolanda név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jolanda név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jolanda névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jolanda név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jolanda nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jolanda névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!