Jádránka - A Jádránka név jelentése, Jádránka névnapjai, Jádránka név becézése és más érdekességek:

● A Jádránka név eredete: szerb - horvát

● A Jádránka név jelentése:

Adria városából való nő

● A Jádránka név becézése / Jádránka becenevei:

Jádi, Jádus, Dránka, Dránci, Ranka

● Jádránka névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Jádránka név típusa: J betűs női név / lánynév
● A Jádránka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Jádránka névről? Görgess lejjebb!
A Jádránka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Jádránka névről

● A Jádránka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Jádránka név számmisztikai elemzése:
J ( 1 ) + Á ( 1 ) + D ( 4 ) + R ( 9 ) + Á ( 1 ) + N ( 5 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 24 ( 2 + 4 )
A Jádránka névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Jádránka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Jádránka név ? Jó helyen jársz!
A Jádránka: 8 betűből álló női név / lánynév
A Jádránka név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Jádránka név magánhangzói: A, Á,
A Jádránka név mássalhangzói: D, J, K, N, R,
A Jádránka név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Jádránka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Jádránka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 140 db J betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 80 női név / lány név és 60 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
J betűs női nevek / lánynevek listája J betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Jádránka névvel kapcsolatban. a Jádránka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Jádránka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Jádránka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Jádránka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Jádránka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Jádránka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Jádránka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!