Csaba - A Csaba név jelentése, Csaba névnapjai, Csaba név becézése és más érdekességek:

● A Csaba név eredete: magyar - török

● A Csaba név jelentése:

ajándék,pásztor, kóborló

● A Csaba név becézése / Csaba becenevei:

Csabó, Csabika, Csabus, Csabi, Csabesz

● Csaba névnapja:

április 12.július 6.október 6.december 5.április 24.
● A Csaba név típusa: C betűs férfi név / fiúnév
● A Csaba név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori férfi név / fiúnév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csaba névről? Görgess lejjebb!
A Csaba az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csaba névről

● A Csaba név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csaba név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + A ( 1 ) + B ( 2 ) + A ( 1 ) = 8 ( 8 )
A Csaba névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Csaba név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csaba név ? Jó helyen jársz!
A Csaba: 5 betűből álló férfi név / fiúnév
A Csaba név hangrendje: mély hangrendű férfi név / fiúnév
A Csaba név magánhangzói: A,
A Csaba név mássalhangzói: CS, B,
A Csaba név szótagszáma: 2 szótagú férfi név / fiúnév

A Csaba névhez hasonló férfi nevek / fiúnevek

A Csaba névhez hasonló hangzású férfi nevek / fiúnevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csaba névvel kapcsolatban. a Csaba név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csaba név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csaba név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csaba névhez hasonló férfi név / fiúnév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csaba név is) anyakönyvezhető férfi név / fiúnév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csaba nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csaba névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!