Ninell - A Ninell név jelentése, Ninell névnapjai, Ninell név becézése és más érdekességek:

● A Ninell név eredete: héber ( bibliai )

● A Ninell név jelentése:

kegyelem, könyörület ( A Nina továbbképzése )

● A Ninell név becézése / Ninell becenevei:

Nina, Ninus, Ninka, Ninci, Ninó, Inell, Nelli

● Ninell névnapja:

július 26.december 22.
● A Ninell név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Ninell név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ninell névről? Görgess lejjebb!
A Ninell az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ninell névről

● A Ninell név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ninell név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + E ( 5 ) + L ( 3 ) + L ( 3 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Ninell névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Ninell név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ninell név ? Jó helyen jársz!
A Ninell: 6 betűből álló női név / lánynév
A Ninell név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Ninell név magánhangzói: E, I,
A Ninell név mássalhangzói: L, N,
A Ninell név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Ninell névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ninell névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 205 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 133 női név / lány név és 72 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ninell névvel kapcsolatban. a Ninell név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ninell név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ninell név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ninell névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ninell név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ninell nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ninell névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!