Nenszi - A Nenszi név jelentése, Nenszi névnapjai, Nenszi név becézése és más érdekességek:

● A Nenszi név eredete: angol - héber

● A Nenszi név jelentése:

kegyelem, könyörület ( Az Anna angol ( Nancy ) becézője )

● A Nenszi név becézése / Nenszi becenevei:

Nenszike, Nensz, Nenszica, Enszi, Enszus, Enszike, Sziszi

● Nenszi névnapja:

július 26.
● A Nenszi név típusa: N betűs női név / lánynév
● A Nenszi név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Nenszi névről? Görgess lejjebb!
A Nenszi az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Nenszi névről

● A Nenszi név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Nenszi név számmisztikai elemzése:
N ( 5 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) = 33 ( 3 + 3 )
A Nenszi névszáma: 6
A 6-os szám jegyében született ember életét a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jellemzi. Társaságkedvelő, aki szereti és érti is a tréfát: többnyire jókedvű és segítőkész. Magas az igazságérzete: megveti a trükközést, a törvénytelen dolgokat. Általában szerencsés mindenben amihez fog, és a szerencséje gyümölcsével szívesen segít másokon is. Életvidámsága és segítőkészsége miatt mindig akad valaki, aki segít neki ha bajban van.

● A Nenszi név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Nenszi név ? Jó helyen jársz!
A Nenszi: 6 betűből álló női név / lánynév
A Nenszi név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Nenszi név magánhangzói: E, I,
A Nenszi név mássalhangzói: SZ, N,
A Nenszi név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Nenszi névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Nenszi névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 211 db N betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 137 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
N betűs női nevek / lánynevek listája N betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Nenszi névvel kapcsolatban. a Nenszi név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Nenszi név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Nenszi név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Nenszi névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Nenszi név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Nenszi nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Nenszi névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!