Bítia - A Bítia név jelentése, Bítia névnapjai, Bítia név becézése és más érdekességek:

● A Bítia név eredete: héber

● A Bítia név jelentése:

Isten leánya

● A Bítia név becézése / Bítia becenevei:

Biti, Bitike, Bítus, Tia, Tius

● Bítia névnapja:

november 19.
● A Bítia név típusa: B betűs női név / lánynév
● A Bítia név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Bítia névről? Görgess lejjebb!
A Bítia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Bítia névről

● A Bítia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Bítia név számmisztikai elemzése:
B ( 2 ) + Í ( 9 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Bítia névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Bítia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Bítia név ? Jó helyen jársz!
A Bítia: 5 betűből álló női név / lánynév
A Bítia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Bítia név magánhangzói: A, I, Í,
A Bítia név mássalhangzói: B, T,
A Bítia név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Bítia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Bítia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 303 db B betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 126 női név / lány név és 177 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
B betűs női nevek / lánynevek listája B betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Bítia névvel kapcsolatban. a Bítia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Bítia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Bítia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Bítia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Bítia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Bítia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Bítia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!