Letícia - A Letícia név jelentése, Letícia névnapjai, Letícia név becézése és más érdekességek:

● A Letícia név eredete: latin

● A Letícia név jelentése:

öröm, vidámság, szépség, kellem, báj

● A Letícia név becézése / Letícia becenevei:

Tici, Cia, Ticia, leti, Letti, Lettike, Leti, Lettus

● Letícia névnapja:

augusztus 12.augusztus 30.
● A Letícia név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Letícia név előfordulási gyakorisága: Közepesen gyakori női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Letícia névről? Görgess lejjebb!
A Letícia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Letícia névről

● A Letícia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Letícia név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + Í ( 9 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 32 ( 3 + 2 )
A Letícia névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Letícia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Letícia név ? Jó helyen jársz!
A Letícia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Letícia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Letícia név magánhangzói: A, E, I, Í,
A Letícia név mássalhangzói: C, L, T,
A Letícia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Letícia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Letícia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 250 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 74 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Letícia névvel kapcsolatban. a Letícia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Letícia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Letícia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Letícia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Letícia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Letícia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Letícia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!