Laurencia - A Laurencia név jelentése, Laurencia névnapjai, Laurencia név becézése és más érdekességek:

● A Laurencia név eredete: latin

● A Laurencia név jelentése:

Laurentum városából való, babérkoszorúval ékesített ( A Lőrinc férfinév női párja )

● A Laurencia név becézése / Laurencia becenevei:

Enci, Renci, Laura, Laurácska, Lau, Lora, Lorácska, Renci, Rencus

● Laurencia névnapja:

június 28.október 8.
● A Laurencia név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Laurencia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Laurencia névről? Görgess lejjebb!
A Laurencia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Laurencia névről

● A Laurencia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Laurencia név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + A ( 1 ) + U ( 3 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) + N ( 5 ) + C ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Laurencia névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Laurencia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Laurencia név ? Jó helyen jársz!
A Laurencia: 9 betűből álló női név / lánynév
A Laurencia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Laurencia név magánhangzói: A, E, I, U,
A Laurencia név mássalhangzói: C, L, N, R,
A Laurencia név szótagszáma: 5 szótagú női név / lánynév

A Laurencia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Laurencia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 248 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 175 női név / lány név és 73 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Laurencia névvel kapcsolatban. a Laurencia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Laurencia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Laurencia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Laurencia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Laurencia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Laurencia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Laurencia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!