Levízia - A Levízia név jelentése, Levízia névnapjai, Levízia név becézése és más érdekességek:

● A Levízia név eredete: latin

● A Levízia név jelentése:

dohánygyökér

● A Levízia név becézése / Levízia becenevei:

Levi, Zia, ZIus, Ziuka, Vizi, Vizus

● Levízia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Levízia név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Levízia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Levízia névről? Görgess lejjebb!
A Levízia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Levízia névről

● A Levízia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Levízia név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + V ( 4 ) + Í ( 9 ) + Z ( 8 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 39 ( 3 + 9 ) = 12 ( 1 + 2 )
A Levízia névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Levízia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Levízia név ? Jó helyen jársz!
A Levízia: 7 betűből álló női név / lánynév
A Levízia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Levízia név magánhangzói: A, E, I, Í,
A Levízia név mássalhangzói: L, V, Z,
A Levízia név szótagszáma: 4 szótagú női név / lánynév

A Levízia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Levízia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 251 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 176 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Levízia névvel kapcsolatban. a Levízia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Levízia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Levízia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Levízia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Levízia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Levízia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Levízia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!