Letti - A Letti név jelentése, Letti névnapjai, Letti név becézése és más érdekességek:

● A Letti név eredete: angol

● A Letti név jelentése:

öröm, szépség ( A Letícia önállósult becézője )

● A Letti név becézése / Letti becenevei:

Letta, Lettus, Lettike, Lettuci, Lettuka

● Letti névnapja:

augusztus 12.augusztus 30.
● A Letti név típusa: L betűs női név / lánynév
● A Letti név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Letti névről? Görgess lejjebb!
A Letti az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Letti névről

● A Letti név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Letti név számmisztikai elemzése:
L ( 3 ) + E ( 5 ) + T ( 2 ) + T ( 2 ) + I ( 9 ) = 21 ( 2 + 1 )
A Letti névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Letti név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Letti név ? Jó helyen jársz!
A Letti: 5 betűből álló női név / lánynév
A Letti név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Letti név magánhangzói: E, I,
A Letti név mássalhangzói: L, T,
A Letti név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Letti névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Letti névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 253 db L betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 178 női név / lány név és 75 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
L betűs női nevek / lánynevek listája L betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Letti névvel kapcsolatban. a Letti név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Letti név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Letti név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Letti névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Letti név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Letti nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Letti névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!