Regina - A Regina név jelentése, Regina névnapjai, Regina név becézése és más érdekességek:

● A Regina név eredete: latin

● A Regina név jelentése:

királynő

● A Regina név becézése / Regina becenevei:

Regi, Rege, Regike, Regica, Regus, Regécske, Gina, Gica

● Regina névnapja:

szeptember 7.
● A Regina név típusa: R betűs női név / lány név
● A Regina név előfordulási gyakorisága: Rendkívül gyakori női név / lány név
▶ Még többet szeretnél megtudni a Regina névről? Görgess lejjebb!
A Regina az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Regina névről

● A Regina név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Regina név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + E ( 5 ) + G ( 7 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 36 ( 3 + 6 )
A Regina névszáma: 9
A 9-es szám jegyében született ember életét az erő és a tenni akarás jellemzi. Filozofikus, tanítói alkat, aki önzetlen, önfeláldozó és segítőkész. Életcélja az emberiség sorsának jobbítása, amiért gyakran feláldozza önmagát is (a saját érdekeit nagyon gyakran háttérbe szorítja). Általában azért nem gazdagodik meg, mert amint hozzájut valamihez szétosztja a rászorulók között.

● A Regina név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Regina név ? Jó helyen jársz!
A Regina: 6 betűből álló női név / lány név
A Regina név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lány név
A Regina név magánhangzói: A, E, I,
A Regina név mássalhangzói: G, N, R,
A Regina név szótagszáma: 3 szótagú női név / lány név

A Regina névhez hasonló női nevek / lány nevek

A Regina névhez hasonló hangzású női nevek / lány nevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 212 db R betűvel kezdődő anyagkönyvezhető név van. Ebből 100 női név / lány név és 105 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Regina névvel kapcsolatban. a Regina név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Regina név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Regina név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Regina névhez hasonló női név / lány név  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Regina név is) anyakönyvezhető női név / lány név , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Regina nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Regina névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!