Ragna - A Ragna név jelentése, Ragna névnapjai, Ragna név becézése és más érdekességek:

● A Ragna név eredete: norvég

● A Ragna név jelentése:

harcos, védelmező ( A Ragnar férfinév női párja )

● A Ragna név becézése / Ragna becenevei:

Ragnus, Ragnika, Ragnica, Agna, Agnus, Agnuci

● Ragna névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Ragna név típusa: R betűs női név / lánynév
● A Ragna név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Ragna névről? Görgess lejjebb!
A Ragna az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Ragna névről

● A Ragna név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Ragna név számmisztikai elemzése:
R ( 9 ) + A ( 1 ) + G ( 7 ) + N ( 5 ) + A ( 1 ) = 23 ( 2 + 3 )
A Ragna névszáma: 5
A 5-ös szám jegyében született ember életét a korlátlan szabadság jellemzi. Könnyedén veszi az életet: optimista és bizakodó. Szereti (és halmozza is) az élvezeteket: szenvedélyes és titokzatos. Könnyen lázba jön, de lelkesedése hamar el is száll. Sosem tervez hosszú távra, inkább a pillanat örömét élvezi. A szerencse is általában mellé szegődik.

● A Ragna név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Ragna név ? Jó helyen jársz!
A Ragna: 5 betűből álló női név / lánynév
A Ragna név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Ragna név magánhangzói: A,
A Ragna név mássalhangzói: G, N, R,
A Ragna név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Ragna névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Ragna névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 213 db R betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 105 női név / lány név és 108 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
R betűs női nevek / lánynevek listája R betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Ragna névvel kapcsolatban. a Ragna név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Ragna név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Ragna név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Ragna névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Ragna név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Ragna nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Ragna névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!