Zélia - A Zélia név jelentése, Zélia névnapjai, Zélia név becézése és más érdekességek:

● A Zélia név eredete: görög - spanyol

● A Zélia név jelentése:

buzgóság

● A Zélia név becézése / Zélia becenevei:

Zéli, Zéluska, Zéluci, Zéluka, Élus, Éluska, Éluci

● Zélia névnapja:

nincs hivatalos névnapja ( Ajánlott névnapok: január 15. | április 15. | július 15. | október 15. )
● A Zélia név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zélia név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zélia névről? Görgess lejjebb!
A Zélia az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zélia névről

● A Zélia név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zélia név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + A ( 1 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Zélia névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Zélia név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zélia név ? Jó helyen jársz!
A Zélia: 5 betűből álló női név / lánynév
A Zélia név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Zélia név magánhangzói: A, É, I,
A Zélia név mássalhangzói: L, Z,
A Zélia név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Zélia névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zélia névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 151 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 88 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zélia névvel kapcsolatban. a Zélia név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zélia név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zélia név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zélia névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zélia név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zélia nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zélia névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!