Zója - A Zója név jelentése, Zója névnapjai, Zója név becézése és más érdekességek:

● A Zója név eredete: görög - orosz

● A Zója név jelentése:

élet ( A Zoé oroszból átvett formája )

● A Zója név becézése / Zója becenevei:

Zó, Zójácska, Zozi, Zozka, Zozica, Jaja

● Zója névnapja:

május 2.június 15.július 5.
● A Zója név típusa: Z betűs női név / lánynév
● A Zója név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Zója névről? Görgess lejjebb!
A Zója az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Zója névről

● A Zója név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Zója név számmisztikai elemzése:
Z ( 8 ) + Ó ( 6 ) + J ( 1 ) + A ( 1 ) = 16 ( 1 + 6 )
A Zója névszáma: 7
A 7-es szám jegyében született ember életét a bölcsesség, az okkult tudás és a titkok jellemzik. Olyan tudás  birtokosai, amivel egyszerűen irányíthatják a többieket. Könnyedén felszínre hozzák még a legtitkosabb érzéseket, gondolatokat is, szinte belelátnak másokba. Nagyon erősek a megérzéseik is, amiket az élet minden területén kamatoztatnak. Erős akaratukkal könnyedén manipulálják a környezetüket is, de sosem élnek vissza a képességeikkel.

● A Zója név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Zója név ? Jó helyen jársz!
A Zója: 4 betűből álló női név / lánynév
A Zója név hangrendje: mély hangrendű női név / lánynév
A Zója név magánhangzói: A, Ó,
A Zója név mássalhangzói: J, Z,
A Zója név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Zója névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Zója névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 153 db Z betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 90 női név / lány név és 63 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
Z betűs női nevek / lánynevek listája Z betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Zója névvel kapcsolatban. a Zója név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Zója név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Zója név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Zója névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Zója név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Zója nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Zója névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!