Csinszka - A Csinszka név jelentése, Csinszka névnapjai, Csinszka név becézése és más érdekességek:

● A Csinszka név eredete: magyar

● A Csinszka név jelentése:

Ady Endre játékos névalkotása ( csacsi - csacsinszka )

● A Csinszka név becézése / Csinszka becenevei:

Csinszi, Csinszu, Inszka, Inszi

● Csinszka névnapja:

február 3.december 6.
● A Csinszka név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Csinszka név előfordulási gyakorisága: Rendkívül ritka női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Csinszka névről? Görgess lejjebb!
A Csinszka az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Csinszka névről

● A Csinszka név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Csinszka név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + I ( 9 ) + N ( 5 ) + S ( 1 ) + Z ( 8 ) + K ( 2 ) + A ( 1 ) = 30 ( 3 + 0 )
A Csinszka névszáma: 3
A 3-as szám jegyében született ember örök kételkedő. Mindennel / mindenkivel ellenkezik, és éppen ebből az állandó feszültségből képes megalkotni a legtökéletesebb egységet. Erős a fantáziája, ugyanakkor meglehetősen gyakorlatias is az élet minden területén.  Legfontosabb célja a világ jobbá tétele, az ellentétek megszüntetése és ezért bármikor tenni is képes. A váratlan felemelkedés, az elérhetetlennek vélt siker és gazdagság megtalálása jellemzi.

● A Csinszka név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Csinszka név ? Jó helyen jársz!
A Csinszka: 8 betűből álló női név / lánynév
A Csinszka név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Csinszka név magánhangzói: A, I,
A Csinszka név mássalhangzói: CS, SZ, K, N,
A Csinszka név szótagszáma: 2 szótagú női név / lánynév

A Csinszka névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Csinszka névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 42 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 12 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Csinszka névvel kapcsolatban. a Csinszka név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Csinszka név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Csinszka név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Csinszka névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Csinszka név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Csinszka nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Csinszka névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!