Cseperke - A Cseperke név jelentése, Cseperke névnapjai, Cseperke név becézése és más érdekességek:

● A Cseperke név eredete: magyar

● A Cseperke név jelentése:

csiperke

● A Cseperke név becézése / Cseperke becenevei:

Csepus, Csepke, Csepike, Eper, Eperle

● Cseperke névnapja:

március 1.augusztus 7.
● A Cseperke név típusa: C betűs női név / lánynév
● A Cseperke név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Cseperke névről? Görgess lejjebb!
A Cseperke az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Cseperke névről

● A Cseperke név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Cseperke név számmisztikai elemzése:
C ( 3 ) + S ( 1 ) + E ( 5 ) + P ( 7 ) + E ( 5 ) + R ( 9 ) + K ( 2 ) + E ( 5 ) = 37 ( 3 + 7 ) = 10 ( 1 + 0 )
A Cseperke névszáma: 1
A 1-es szám jegyében született ember életét az egységesség, a határozottság jellemzi. Határozott, kreatív, egyszerű és mégis hihetetlenül összetett személyiség. Győztes típus,aki merész és vállalkozó szellemű. Merészsége miatt hajlamos beavatkozni mások életébe. Veszíteni nem tud, de mivel általában szerencsés mindenben amihez hozzáfog, ritkán is veszít.

● A Cseperke név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Cseperke név ? Jó helyen jársz!
A Cseperke: 8 betűből álló női név / lánynév
A Cseperke név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Cseperke név magánhangzói: E,
A Cseperke név mássalhangzói: CS, K, P, R,
A Cseperke név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Cseperke névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Cseperke névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 41 db C betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 30 női név / lány név és 11 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
C betűs női nevek / lánynevek listája C betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Cseperke névvel kapcsolatban. a Cseperke név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Cseperke név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Cseperke név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Cseperke névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Cseperke név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Cseperke nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Cseperke névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!