Délibáb - A Délibáb név jelentése, Délibáb névnapjai, Délibáb név becézése és más érdekességek:

● A Délibáb név eredete: magyar

● A Délibáb név jelentése:

délibáb

● A Délibáb név becézése / Délibáb becenevei:

Déli, Délike, Délus, Bábi, Bábika

● Délibáb névnapja:

augusztus 25.december 24.
● A Délibáb név típusa: D betűs női név / lánynév
● A Délibáb név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Délibáb névről? Görgess lejjebb!
A Délibáb az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Délibáb névről

● A Délibáb név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Délibáb név számmisztikai elemzése:
D ( 4 ) + É ( 5 ) + L ( 3 ) + I ( 9 ) + B ( 2 ) + Á ( 1 ) + B ( 2 ) = 26 ( 2 + 6 )
A Délibáb névszáma: 8
A 8-as szám jegyében született ember életét a megpróbáltatások és a nehéz élethelyzetek jellemzik. Élete sok nehézséget, sokszor szenvedést és betegséget is tartogat. Keményen meg kell küzdenie mindenért, és bár sok csapás éri, sosem adja fel. Igazi küzdő típus, akinek a végtelen kitartásában rejlik a sikere.

● A Délibáb név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Délibáb név ? Jó helyen jársz!
A Délibáb: 7 betűből álló női név / lánynév
A Délibáb név hangrendje: vegyes hangrendű női név / lánynév
A Délibáb név magánhangzói: Á, É, I,
A Délibáb név mássalhangzói: B, D, L,
A Délibáb név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Délibáb névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Délibáb névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 217 db D betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 120 női név / lány név és 97 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
D betűs női nevek / lánynevek listája D betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Délibáb névvel kapcsolatban. a Délibáb név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Délibáb név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Délibáb név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Délibáb névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Délibáb név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a magyarországon hivatalosan anyagkönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Délibáb nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Délibáb névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!