Fehére - A Fehére név jelentése, Fehére névnapjai, Fehére név becézése és más érdekességek:

● A Fehére név eredete: magyar

● A Fehére név jelentése:

fehér bőrű, fehér hajú, fehér ( A Fehéra alakváltozata )

● A Fehére név becézése / Fehére becenevei:

Héri, Hérus, Fehi, Fehike, Fehérke

● Fehére névnapja:

december 16.
● A Fehére név típusa: F betűs női név / lánynév
● A Fehére név előfordulási gyakorisága: Elszórtan előforduló női név / lánynév
▶ Még többet szeretnél megtudni a Fehére névről? Görgess lejjebb!
A Fehére az MTA Nyelvtudományi Intézete által anyakönyvi bejegyzésre alkalmasnak minősített utónév ( anyakönyvezhető név )
Még több érdekesség A Fehére névről

● A Fehére név számmisztikai jelentése (névszáma)

A számmisztika szerint nevünknek különleges, egész életünket meghatározó jelentése van. A nevünk betűiből kiszámítható névszám az a szám, ami megmutathatja milyen speciális jelentést hordoz a nevünk.
A Fehére név számmisztikai elemzése:
F ( 6 ) + E ( 5 ) + H ( 8 ) + É ( 5 ) + R ( 9 ) + E ( 5 ) = 38 ( 3 + 8 ) = 11 ( 1 + 1 )
A Fehére névszáma: 2
A 2-as szám jegyében született ember élete a szélsőséges ellentétekről szól. Megtalálható benne a jó és a rossz, a siker és a kudarc, a fekete és a fehér, az igen és a nem. Képes anyagi jólétet teremteni önmagának és szeretteinek. Érzékeny lélek, aki szívesen segít másokon, és ezt gyakran elsődleges céljának is tekinti.

● A Fehére név nyelvtana

Szeretnéd megtudni milyen nyelvtani érdekességeket rejt a Fehére név ? Jó helyen jársz!
A Fehére: 6 betűből álló női név / lánynév
A Fehére név hangrendje: magas hangrendű női név / lánynév
A Fehére név magánhangzói: E, É,
A Fehére név mássalhangzói: F, H, R,
A Fehére név szótagszáma: 3 szótagú női név / lánynév

A Fehére névhez hasonló női nevek / lánynevek

A Fehére névhez hasonló hangzású női nevek / lánynevek

Tudtad? Magyarországon hivatalosan jelenleg 127 db F betűvel kezdődő anyakönyvezhető név van. Ebből 77 női név / lány név és 50 férfi név / fiúnév. Kattints az alábbi linkekre és nézd meg a teljes névlistát:
F betűs női nevek / lánynevek listája F betűs férfi nevek / fiúnevek listája
Mit találhatsz ezen az oldalon?
Ezen az oldalon mindenféle hasznos és érdekes információt találhatsz meg a Fehére névvel kapcsolatban. a Fehére név névnapjai hasznosak lesznek a közelgő jeles napok meghatározásához ( hogy még időben felkészülhess rá ),  a Fehére név jelentése / származása a név eredetéről árul el értékes információkat,  a Fehére név számmisztikai analízise pedig elárulja, hogy milyen misztikus jelentést tartogat a név maga ( ez akár születendő gyermeked névadásához is nagyszerű támpontot jelenthet ).
Megnézheted ezen az oldalon azt is , hogy hány a Fehére névhez hasonló női név / lánynév  létezik még, így könnyedén megtalálhatod a hasonló keresztneveket és azok információit is.  Fontos kiemelnünk, hogy az oldalunkon megtalálható minden utónév ( így  a Fehére név is) anyakönyvezhető női név / lánynév , ami azt jelenti, hogy Magyarországon hivatalosan is adható gyermekeknek ez az utónév. Oldalainkon ABC sorrendben megtalálhatod majd tehát a Magyarországon hivatalosan anyakönyvezhető nevek teljes listáját, egyszerű , átlátható, informatív formában, ezért, ez az oldal ideális névnapokkal kapcsolatos tájékozódásra, babanév választáshoz, vagy csakúgy érdekességképpen a neveddel kapcsolatban!

Ha tetszett az oldalunk , vagy azok az érdekes információk amiket itt találtál küld el ( a Fehére nevű ) barátaidnak / ismerőseidnek is! ( Megosztási és e-mail küldési lehetőségeket a kör alakú megosztás gombokra kattintva találhatsz. )

Ha pedig pontatlanságokat találtál volna a Fehére névvel kapcsolatban ( vagy csak más érdekességet szeretnél velünk megosztani ),  írd meg nekünk a gondolataidat Facebookon (NevekNeked) vagy levélben az info[kukac]nevekneked.hu címen és máris javítjuk!